WSPNOB

Aanmelden voor ZOOM-sessies & kennissessies WSPNOB Online Banenmarkt

De coronacrisis heeft veel invloed op de arbeidsmarkt. Om werkgevers en werkzoekenden – juist nu – samen te brengen, organiseren wij op 2 februari de WSPNOB Online Banenmarkt. 

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 2 februari 2021
Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Locatie: Online via de LinkedIn-groep: WSPNOB Online Banenmarkt

Aanmelden is simpel: ga naar de LinkedIn-groep en klik op de knop ‘lid worden’. Uw deelname wordt snel goedgekeurd. Vervolgens kunt u op 2 februari 2021 vanaf 10:00 uur uw pitch of CV plaatsen. Werkgevers plaatsen hier vacatures en oproepen en u kunt direct op deze berichten reageren.

ZOOM-sessies & kennissessies

Tegelijkertijd met de Online Banenmarkt organiseren wij ook ZOOM-sessies en kennissessies. Tijdens de ZOOM-sessies maakt u in een kleine groep kennis met een werkgever in een branche naar keuze. De werkgever vertelt over de branche, het bedrijf en de vacatures. Ook is er ruimte om vragen te stellen. De kennissessies zijn er om uw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. We organiseren twee inspiratiesessies:

  1. Leven Lang Ontwikkelen: laat u bijpraten door een expert op het gebied van Leven Lang Ontwikkelen en ontdek hoe u hier zelf invulling aan kunt geven.
  2. Op weg naar werk: vergroot uw kansen op de arbeidsmarkt door deze inspiratiesessie over het thema ‘Op weg naar werk’. We voorzien u van handige tips en mogelijkheden om uw weg naar een baan te vergemakkelijken.

Meld u hieronder aan voor de ZOOM-sessies en/of kennissessies!

Op 1 december vond de eerste editie van de WSPNOB Online Banenmarkt plaats. Met ruim 600 deelnemers kunnen we spreken van een zeer succesvolle editie. In totaal werden er meer dan 200 oproepen geplaatst. Alvast de sfeer proeven? Bekijk hier de aftermovie.

Jessica van Schaik, werkzoekende: “Tijdens de WSPNOB Online Banenmarkt merkte ik dat als je open minded bent – en dus niet in je geijkte hokje blijft hangen – verrassende contacten kunt leggen. Contacten die jou weer kunnen verbinden met de juiste personen en je zo verder brengen in je sollicitatieproces. Erg inspirerend!”

Aanmelden voor de ZOOM-sessies & kennissessies

U kunt u niet meer aanmelden voor de ZOOM-sessies & kennissessies.

De WSPNOB Online Banenmarkt is een initiatief van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant (WSP NOB); een samenwerkingsverband van de 16 gemeenten uit de regio, het UWV en de ontwikkelbedrijven Weener XL, WSD en IBN.

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.