Brabant Werkt: Inclusief!

Brabant, economische motor van Nederland, waar we niemand langs de kant laten staan. Op donderdag 24 november stropen we de mouwen op om met elkaar echt alles uit de huidige arbeidsmarkt te halen. Dat doen we inclusief: Twan Huys, minister Carola Schouten en genodigden uit bedrijfsleven, overheid, onderwijs en de sociaal ontwikkelbedrijven.

 

Wat gaan we doen?

Brabant Werkt: Inclusief is een congres van kennis & inspiratie, waarbij je zélf de invulling van de dag bepaalt. Ontdek de allerlaatste oplossingen, ideeën en voorzieningen om Brabant op volle kracht te laten werken. Na de opening en gezamenlijke lunch is er een tafelsessie van Twan Huys en minister Schouten. Ook Jacco Vonhof (voorzitter MKB-Nederland), Kitty Jong (vice-voorzitter FNV), Tof Thissen (algemeen directeur WERKbedrijf UWV), Mohamed El Mokaddem (voorzitter Cedris) en diverse andere tafelgasten uit het bedrijfsleven schuiven aan. ’s Middags zijn er talloze inspirerende presentaties en workshops om uit te kiezen. Van concrete tools en innovaties tot best practices en succesvolle samenwerkingen in de praktijk. De dag sluiten we samen plenair af met aansluitend een netwerkborrel en walking dinner.

 

Meer informatie en aanmelden

Ben je benieuwd naar dit event of wil je meer weten? Je vindt alle informatie op de website van Brabant Werkt: Inclusief. Let op: het event is op basis van uitnodiging. Inmiddels zijn de uitnodigingen verstuurd aan relaties van de Brabantse sociaal ontwikkelbedrijven en het UWV. Mocht je geen uitnodiging hebben gekregen en wil je toch aanwezig zijn mail dan naar: helpdesk@klinkhamergroup.com.

Top