WSPNOB

Agenda

Design Thinking Workshops

Meld u aan voor één van onze kosteloze Design Thinking Workshops op 5 en 13 november.

Wilt u als ondernemer meer zekerheid in deze onzekere periode? Een concreet actieplan voor uw bedrijf? Ervaringen uitwisselen en kennisdelen met andere ondernemers in de regio?  Schrijf u dan gratis in voor één van onze Design Thinking Workshops

Wat gaan we doen?

In een online workshop van 3 uur leert expert Anne-Marie Sweep u alles over de basisprincipes van Design Thinking. De focus ligt op het behandelen van een specifiek vraagstuk binnen uw organisatie, al dan niet corona-gerelateerd. De sfeer is vertrouwd en persoonlijk: met een kleine groep van maximaal 6 personen gaan we aan de slag.

“In een paar uur tijd werd mijn vraagstuk écht uitgediept. Ik heb informatie uit de sessie gehaald waar ik nu mee verder kan. Bovendien was het leuk om ervaringen uit te wisselen met andere werkgevers en professionals.”

– Ilya Kivits | Senior HR-adviseur Zorggroep Elde Maasduinen

Even praktisch

De workshops vinden plaats op 5 en 13 november* en zijn bedoeld voor ondernemers en hr-managers uit Noordoost-Brabant. De workshop is online te volgen en duurt 3 uur. Per sessie is plaats voor 6 deelnemers, wees er dus snel bij. Bent u erbij?!

Aanmelden

* Kunt u niet op deze data maar heeft u wel interesse in de Design Thinking Workshop? Meld u via onze site aan en zodra we genoeg deelnemers hebben, plannen we een extra workshop in.

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.