Extra themaweek: Hoe kom ik wél aan personeel?

Wegens succes organiseren wij een tweede themaweek met als thema ‘Hoe kom ik wél aan personeel?’. De sessies van onze eerste themaweek in januari zaten binnen no-time vol, en we willen natuurlijk zoveel mogelijk werkgevers en HR-medewerkers/managers de kans geven om deel te nemen. Meld je nu aan!

De arbeidsmarkt is krapper dan ooit. Het vinden van goed, loyaal personeel was nog nooit zo moeilijk. Ben jij als werkgever ten einde raad? Doe dan van 7 tot en met 11 februari 2022 mee aan de ‘Themaweek: Hoe kom ik wél aan personeel?’ Tijdens deze themaweek slaan het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant, Talentvol en AANtWerk de handen ineen om jou als werkgever te laten zien dat er wél oplossingen zijn. En die oplossingen zijn dichterbij dan je denkt… Tijdens deze themaweek verrassen we jou met interessante content en inhoudelijke sessies waarmee we jouw ogen openen. Laagdrempelig, online én praktisch.

 

Inhoudelijke sessies

Donderdag 10 februari // 09:30 – 11:00 uur

Open Hiring vraagt lef van werkgevers om mensen die zeggen het werk te willen en kunnen doen, zonder sollicitatiegesprek aan te nemen. Lef om situaties te omarmen waarin we niet alle antwoorden kennen. Het vraagt van werkgevers om op een innovatieve manier om te gaan met alle mogelijkheden die er zijn. Dit zijn de eerste werkgevers die hun deur volledig openzetten. Ben jij één van die werkgevers? Kom erachter tijdens deze sessie over Open Hiring!

Donderdag 10 februari // 15:00 – 16:30 uur

Vacatureteksten zijn soms onbedoeld zodanig geschreven dat ze een bepaald type werknemer aantrekken. Vaak iemand die al in de meerderheid vertegenwoordigd is. Onbewust houd je bijvoorbeeld de persoon die weggaat uit het team in gedachten. Of ben je (onbewust) op zoek naar een kopie van jezelf. Je verkleint hierdoor de poule aan potentiële kandidaten én versterkt de homogeniteit van je personeelsbestand. Inclusief ondernemen start daarom met het schrijven van inclusieve vacatureteksten. Hulp nodig? Schrijf je in voor deze workshop!

 

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Top