WSPNOB

Agenda

Flexmarkt regio Oss

Dinsdag 11 juli organiseert WSP partner gemeente Oss weer een Flexmarkt. Tijdens deze Flexmarkt komen zeker 8 plaatselijke uitzendbureaus met openstaande vacatures naar het DessoHouse in Oss om daar werkzoekenden te ontmoeten.

Voor de uitzendbureaus start de middag met een lekkere en nuttige werklunch. Tijdens deze lunch zullen zij kennismaken met Talent uit Noordoost-Brabant, een instrument waardoor het matchen van werkzoekenden van het WSP een stuk sneller en eenvoudiger zal worden. Én een tool waarbij werkgevers en uitzendbureaus meteen beeld en geluid krijgen bij mogelijke kandidaten!

Vanaf 14.00 uur tot 15.30 uur is de Flexmarkt geopend voor werkzoekenden. We verwachten dat 75 tot 100 werkzoekenden de Flexmarkt zullen bezoeken. Zij worden in 3 groepen ingedeeld dus er is voor iedereen de mogelijkheid om rustig met elkaar kennis te maken.

Uit ervaring weten we dat deze Flexmarkten snelle en goede matches op werk opleveren. Er zijn nog enkele plaatsen voor uitzendbureaus die willen deelnemen beschikbaar. U kunt zich aanmelden bij Nicole Papen, accountmanager WSP.

 

 

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.