WSPNOB

Nieuws

Meet & Greet 5 oktober 2017

Donderdag 5 oktober organiseert het WSP voor de tweede keer een regionale Meet & Greet. Dit jaar is het thema: Generatie Z op de arbeidsmarkt; vinden, binden en boeien!

Ook dit jaar nodigen we werkgevers en HR-professionals uit de regio van harte uit om zich aan te melden voor dit inspirerende event.

De Meet & Greet start om 15.30 uur bij CHV Noordkade in Veghel. We beginnen met een interactieve sessie van Huub van Zwieten, auteur van 7 managementboeken (waaronder Het Merk Ik), drijvende kracht achter de ‘Thank God It’s Monday’ theatershows en eigenaar van het DroomBaanHotel en Talent First Nederland BV.
Huub deelt zijn krachtige, eenvoudige geheim: door in te zetten op passie en talent, ontdek je als organisatie de snelste route naar duurzaam succes en leer je generatie Z aan je organisatie te binden.

Aansluitend is er een informatiemarkt waarbij we dieper ingaan op verschillende aspecten over Generatie Z op de arbeidsmarkt. Hierbij staan de volgende vragen centraal:

  • Welke uitdagingen liggen er voor u als werkgever in het vinden, binden en boeien van generatie Z? Hoe vindt u schoolverlaters en zij-instromers, hoe bindt u hen aan kansberoepen en hoe boeit u hen voor moeilijk te voorziene functies?
  • Hoe kunt u als werkgever hierop anticiperen met uw wervings- en opleidingsbeleid, rekening houdend met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)?
  • Wat kan het WSP doen om u daarbij te helpen?

Inhoudelijke informatie over de specifieke deelthema’s vindt u vanaf half september op onze website.
Het officiële gedeelte duurt tot 18.00 uur. Aansluitend zijn alle bezoekers van harte uitgenodigd voor de barbecue die tot 20.00 uur duurt.

Graag zien we u ook tijdens de Meet & Greet op 5 oktober 2017! Hier vind u de Digitale uitnodiging Meet & Greet 5 oktober 2017  en het programma. U kunt zich hier aanmelden.

Met aanvullende vragen over dit event of over het WSP Noordoost-Brabant kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.