WSPNOB

Agenda

Netwerkevent AgriFood Capital Werkt!

Agrifood Capital organiseert op 22 februari het netwerkevent ‘Keep on Learning, Trends, tips en tools’.

De arbeidsmarkt is flink in beweging. Vooral door de technologische vooruitgang verdwijnen of veranderen banen en ontstaan er nieuwe beroepen. De snelheid waarmee dit gebeurt, is enorm. Of u nu werkgever of werknemer bent, opleider of arbeidsmarktprofessional: we krijgen of hebben er allemaal mee te maken.

Willen we voldoen aan het werk van morgen, dan moeten we niet blijven stilstaan maar in beweging komen en blijven ontwikkelen. Hoe kunnen we zoveel mogelijk mensen duurzaam laten meedoen in de verschillende sectoren in onze arbeidsmarktregio? Welke uitdagingen en kansen zijn er? Wat is er nodig om zelf aan de slag te gaan en om ook anderen in beweging te brengen? Waar te beginnen?

Tijdens dit netwerkevent krijgt u antwoord op deze en andere vragen.

Met voldoende ruimte om te netwerken, bieden wij u een prikkelend programma waardoor u geïnspireerd naar huis gaat met nieuwe inzichten en tools om aan de slag te gaan met uw eigen ontwikkeltraject of dat van uw medewerkers.

Zet samen met ons Noordoost-Brabant in beweging. Keep on learning!

Meer over het programma leest u hier. Aanmelden kan via deze link.

Graag tot ziens op 22 februari a.s. 

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.