WSPNOB

Agenda

Online Banenmarkt Noordoost-Brabant

Personeelstekort door de coronacrisis? Of al jaren moeite met het vinden van geschikt personeel? Doe mee aan de Online Banenmarkt Noordoost-Brabant. Hét coronaproof event in de regio dat werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact brengt.

Hoe werkt het?

De Online Banenmarkt Noordoost-Brabant wordt georganiseerd via een besloten Linkedin-groep . Op dinsdag 6 april verzamelen werkgevers en werkzoekenden zich in deze groep. U als werkgever kunt actuele vacatures en oproepen delen en geïnteresseerden kunnen hierop reageren. Werkzoekenden presenteren zich ook via de besloten LinkedIn-groep. U kunt hun oproepen bekijken en eventueel direct contact opnemen.

Aanmelden in 4 stappen

  1. Ga naar de besloten LinkedIn-groep via deze link
  2. Klik op de knop ‘Lid worden’
  3. U krijgt binnen 24 uur een melding dat u lid bent geworden van de groep
  4. Gefeliciteerd! U bent lid van de groep en kunt op 6 april deelnemen aan de online banenmarkt

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 6 april 2021
Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Waar: Online via deze LinkedIn-groep

De WSPNOB Online Banenmarkt is een initiatief van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant (WSP NOB); een samenwerkingsverband van de 16 gemeenten uit de regio, het UWV en de ontwikkelbedrijven Weener XL, WSD en IBN.

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.