WSPNOB

Agenda

Ontbijtbijeenkomst Duurzame inzetbaarheid

De arbeidsmarkt is flink in beweging en dat heeft impact op bedrijfsvoering en personeelsbeleid van organisaties. Om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op deze veranderingen, is het belangrijk dat medewerkers duurzaam inzetbaar zijn. Hoe als werkgever hiermee om te gaan?

Inzicht en mogelijkheden voor werkgever
Speciaal voor bedrijven en organisaties in Noordoost-Brabant organiseren AgriFood Capital Werkt en VNO-NCW Brabant Zeeland deze maand twee ontbijtbijeenkomsten over duurzame inzetbaarheid. Vol praktische tips en handvatten. Zo is een digitale DI-scan ontwikkeld die bedrijven inzicht geven in hun eigen situatie en ten opzichte van andere bedrijven. Daarnaast is er informatie over subsidiemogelijkheden voor initiatieven om voor draagvlak voor duurzame inzetbaarheid bij management en medewerkers te krijgen.

De ontbijtbijeenkomsten zijn bedoeld voor directeuren en HR-functionarissen van organisaties uit de regio Noordoost-Brabant. Deelname is kosteloos.

Data en locaties

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.