WSPNOB

Agenda

Talent Event

Op zoek naar nieuw talent voor uw bedrijf? WSP Noordoost-Brabant organiseert het Talent Event op 3 oktober in Oss! Het event is gericht op het bij elkaar brengen van werkgevers uit vakgebieden met een tekort aan personeel en de beschikbare talenten en oplossingen van het WSP Noordoost-Brabant.

Tijdens het Talent Event presenteren werkgevers uit verschillende branches hun vacatures. Kandidaten ontdekken die dag wat ze leuk vinden, wat bij hen past en kunnen direct kennismaken met de werkgevers.

Lerend werken
We brengen daar ook Lerend Werken van WSP Noordoost-Brabant onder de aandacht. In een leerlijn van Lerend Werken kan een werkgever exact aangeven aan welke vaardigheden behoefte is. Kandidaten leren deze vaardigheden vervolgens op de werkvloer en werken stap voor stap toe naar een baan. Een win-win situatie dus!

Challenges
Voor allerlei branches zijn er challenges georganiseerd. Door mee te doen krijgen kandidaten een (nog) beter beeld van dit vakgebied. Zo kunnen ze hun las-skills testen met een lassimulator, ervaren hoe het is om in de zorg te werken, testen of ze geschikt zijn voor de horeca en ontdekken wat er komt kijken bij werken met een heftruck.

Bent u een werkgever met een personeelstekort en wilt u ook met uw bedrijf aanhaken bij een Talent Event bij u in de regio? Neem dan contact op via info@wspnob.nl.

Talent Event, 3 oktober, 11.30-16.30 uur, Industrielaan 63, Oss

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.