WSPNOB

Agenda

Werkgeversconferentie Duurzame inzetbaarheid

Haal het beste uit uw medewerkers en laat taal geen belemmering zijn!

Waarom loont het om te investeren in taal op de werkvloer? Op die vraag krijgt u antwoord op woensdag 27 maart om 14.00 uur tijdens de werkgeversconferentie “Duurzame inzetbaarheid, investeren in taal loont”. Reserveer deze datum en tijd alvast in uw agenda!

In Noord-Brabant hebben 170.000 mensen moeite met lezen en rekenen. Hiervan werkt een groot deel in Brabantse bedrijven. Deze groep medewerkers hebben moeite met het versturen van e-mails, begrijpen van instructies of het invullen van formulieren. Dit kan grote gevolgen hebben voor uw bedrijf. Denk aan een lagere productiviteit, hoger ziekteverzuim en veiligheidsproblemen. Vaak zijn werkgevers, teamleiders, HR-managers hier niet van op de hoogte.

Het is daarom slim om als werkgever te investeren in de taalvaardigheid van uw werknemers. Tijdens deze conferentie hoort u waarom een goede beheersing van de Nederlandse taal aan de basis ligt van de duurzame inzetbaarheid van uw werknemers. U leert dit probleem beter te herkennen te bespreken met uw medewerkers. U hoort wat het belang is van een goede aanpak en welke subsidies er bestaan.

De middag wordt geleid door radiopresentator Frits Spits. Op het programma staan o.a. werkgevers die vertellen over hun succesvolle  aanpak zoals Joost Brinkhuis (Asito – manager personeelsontwikkeling),  Hans Joore (Vetipak – Human Resources manager) .

Haal het beste uit uw medewerkers en laat taal geen belemmering zijn!

Voor wie?
HRM, teamleiders, directie en werkgevers in Den Bosch en omgeving.

Deze werkgeversconferentie wordt georganiseerd door Cubiss Brabant, Leren en Werken en St. Lezen & Schrijven.

 

 

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.