WSPNOB

Agenda

WSPNOB Online Banenmarkt

Na een succesvolle eerste editie, organiseert het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant op 2 februari opnieuw een online banenmarkt. Via een besloten LinkedIn-groep kunnen werkgevers en werkzoekenden direct met elkaar in contact komen. Bent u erbij?

Hoe werkt het?

Zoals gezegd wordt de WSPNOB Online Banenmarkt wordt georganiseerd via een besloten LinkedIn-groep. Werkgevers en werkzoekenden kunnen lid worden van deze groep. Op dinsdag 2 februari verzamelen deze leden zich online. Werkgevers kunnen die dag actuele vacatures en oproepen delen en geïnteresseerden kunnen hier rechtstreeks op reageren. Werkzoekenden krijgen ook de kans zichzelf te presenteren door hun CV of pitch te delen. Online, dus helemaal corona-proof!

Datum: Dinsdag 2 februari 2021
Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Locatie: Online via de LinkedIn-groep: WSPNOB Online Banenmarkt

Alvast de sfeer proeven? Bekijk hier de aftermovie van de vorige editie.

Aanmelden

Heeft u vacatures beschikbaar? Of bent u juist op zoek naar een nieuwe baan? En wilt u meedoen aan de WSPNOB Online Banenmarkt? Meld u dan nu aan voor de LinkedIn-groep. U krijgt binnen 24 uur bericht dat u lid bent geworden van de groep.

ZOOM-sessies & kennissessies

Tegelijkertijd met de Online Banenmarkt organiseren wij ZOOM-sessies met werkgevers. Tijdens deze sessies kunnen werkzoekenden in kleine groepen kennismaken met een werkgever, terwijl hij vertelt over de branche, het bedrijf en de vacatures. Ook is er ruimte om vragen te stellen. Naast de ZOOM-sessies organiseren we kennissessies voor werkzoekenden over de thema’s ‘Leven Lang Ontwikkelen’ en ‘Succesvol Solliciteren’. Werkzoekenden kunnen zich hiervoor aanmelden via deze link.

De WSPNOB Online Banenmarkt is een initiatief van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant (WSP NOB); een samenwerkingsverband van de 16 gemeenten uit de regio, het UWV en de ontwikkelbedrijven Weener XL, WSD en IBN.

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.