zzp BOOST event 2022

Ben jij zzp’er in de regio Noordoost-Brabant? Boost jouw zakelijke succes, je netwerk en jouw ondernemers skills, tijdens het 4e zzp BOOST event! Een event met boeiende sprekers, interessante workshops en uiteraard een netwerkborrel. Je kunt het event gratis bezoeken aan de Noordkade in Veghel op 11 oktober vanaf 14:00 uur.

 

Interessante sprekers en workshops

Laat je inspireren door onze topsprekers Jos Burgers en Roos Wouters. Zij geven jou een boost met hun inspirerende verhalen. Ook kun je je inschrijven voor 2 van de 7 workshops. Denk aan: ‘Hoe schrijf je gemakkelijker een aantrekkelijk blogartikel?’, ‘Focus like a pro’ en ’13 tips om beter zichtbaar en vindbaar te zijn’, ‘Ontdek je klant’ en ‘Borrelbabbelen’. We sluiten de middag met de 150 tot 200 aanwezigen af met een gezellige netwerkborrel aangeboden door gemeente Meierijstad.

 

Aanmelden

Het event wordt georganiseerd door zzp NOB BOOST in samenwerking met StartUp Meierijstad. Het zzp BOOST event is gratis voor jou als zpp’er. Er is altijd veel interesse voor het BOOST event en er zijn een beperkt aantal plaatsen (maximaal 250). Dus meld je meteen aan!

Aanmelden

Top