WSPNOB

Nieuws

Vanaf augustus kosteloos ontwikkeladvies voor werk(zoek)enden

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf begin augustus kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Daarmee krijgen zij zicht op de arbeidsmarktkansen die er in deze crisis voor hen zijn. De ontwikkeladviezen zijn onderdeel van het crisisprogramma NL Leert Door.

50 miljoen euro voor NL Leert Door

Het kabinet wil graag dat werkenden en werkzoekenden sterker uit de crisis komen. Ze hebben daarom werkgevers die de NOW-regeling aanvragen verplicht gesteld om hun werknemers te stimuleren om aan bij- en omscholing te doen. Werknemers kunnen daarvoor gebruik maken van bestaande regelingen zoals de fiscale studieaftrek of de mogelijkheden die hun O&O-fonds (opleidings- en ontwikkelingsfonds) biedt. In aanvulling daarop heeft het kabinet € 50 miljoen uitgetrokken voor het crisisprogramma NL Leert Door. Onderdeel daarvan zijn de kosteloze ontwikkeladviezen voor werkenden en werkzoekenden.

Kosteloos ontwikkeladvies via Wijzer in je Werk

Heeft u behoefte aan deze waardevolle ontwikkeladviezen? Voor uzelf of voor uw medewerkers? Neem dan eens een kijkje op de website van Wijzer in je Werk. Wijzer in je Werk is er voor alle inwoners van Noordoost-Brabant die met vragen zitten rondom werk. Ook bij Wijzer in je Werk kunt u vanaf augustus kosteloos een ontwikkeltraject volgen. Gekwalificeerd loopbaanadviseur Joyce Janssens helpt u graag bij de zoektocht naar een nieuwe baan!

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.