WSPNOB

Nieuws

Wij ondersteunen u graag!

De dienstverlening van het WSP Noordoost-Brabant bestaat normaal gesproken uit adviseren over personele vraagstukken, informeren over subsidies, werving & selectie en het (maatwerk) opleiden van personeel voor uw organisatie.

Maar ook onze werkzaamheden hebben we aangepast aan de huidige situatie. Onze opleidingen zijn veelal stilgezet gezet om fysiek contact zoveel mogelijk te beperken. Nieuw personeel nu laten starten is ingewikkeld omdat werk zoveel mogelijk vanuit huis gedaan dient te worden. De vraag naar subsidies waar wij normaal gesproken over adviseren, loopt om dezelfde reden drastisch terug.

Adviseren over personele vraagstukken kunnen we gelukkig nog steeds! Met volledige focus daarop gaan we u zo goed mogelijk van informatie voorzien en ondersteunen. Op dit moment zijn we druk bezig met bekijken op welke manier we dat het beste kunnen doen. Meld u aan voor onze nieuwsbrief en Linkedin, dan houden we u op de hoogte!

 

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.