WSPNOB

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Aanmelden: Design Thinking Workshop – Ondernemersvereniging Berghem

11 januari-12 juli

Gratis

Meld u aan voor de Design Thinking Workshop

Design Thinking is een methode om op een praktische en creatieve manier problemen op te lossen. Met Design Thinking kunt u uw organisatie echt verder brengen, juist in deze lastige tijd. Het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant, Talentvol en AANtWERK organiseren op 11 januari* een Design Thinking Workshop, exclusief voor leden van Ondernemersvereniging Berghem. Bent u erbij?

Kunt u er niet bij zijn op 11 januari, ook dan kunt u zich aanmelden. Kies dan voor de optie ‘Andere (nader te bepalen) datum. Wij organiseren binnenkort nog andere Design Thinking Workshops waar u kosteloos aan kunt deelnemen en houden u op de hoogte.

Wat gaan we doen?

In een online workshop van 3 uur leert expert Anne-Marie Sweep u alles over de basisprincipes van Design Thinking. De focus ligt op het behandelen van een specifiek vraagstuk binnen uw organisatie, al dan niet corona-gerelateerd. De sfeer is vertrouwd en persoonlijk.

Wat levert de online workshop u op?

  • Inzicht in de basisprincipes van Design Thinking
  • Een concreet actieplan voor uw bedrijf
  • Ervaringen uitwisselen en kennis delen met andere ondernemers

Meld u nu aan!

Gegevens

Begin:
11 januari
Einde:
12 juli
Kosten:
Gratis

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.