Extra diensten

Naast onze reguliere dienstverlening, bieden we ook extra dienstverlening voor betrokkenen bij de arbeidsmarktregio Noordoost-Brabant. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk doelgroepen bedienen en samen de arbeidsmarkt toegankelijk maken voor iedereen!

Advies over personeel opleiden

Het Leerwerkpunt is hét centrale punt voor al jouw vraagstukken met betrekking tot scholing en ontwikkeling.

Lees meer

Vouchers voor inclusief ondernemen

Talentvol ondersteunt werkgevers om inclusiever te ondernemen door het aanbieden van vouchers.

Lees meer

Kennisplatform voor zzp'ers

zzpnobboost brengt zelfstandigen met elkaar – en met overheden, organisaties en bedrijven uit de regio – in contact.

Lees meer

Om al onze doelgroepen zo goed mogelijk te bedienen, bieden we ook extra dienstverlening aan. Al deze projecten dragen samen bij aan een goed functionerende en transparante arbeidsmarkt.

 

Talentvol experimenteert met werk om zo de arbeidsmarkt in Noordoost-Brabant toegankelijk te maken voor iedereen die wil werken. Ze ondersteunen werkgevers om inclusiever te ondernemen en helpen werkzoekenden bij hun zoektocht naar een baan. Dat doen ze onder andere door het aanbieden van vouchers voor inclusief ondernemen.

Meer over Talentvol

In Noordoost Brabant werken meer dan 60.000 zzp‘ers. Van kapper tot tatoeëerder, van hondenverzorger tot advocaat, ze hebben een ding gemeen:  passie voor hun vak! Maar zzp'en doen je niet alleen. Met het onafhankelijke kennisplatform zzpnobboost brengen wij zelfstandigen met elkaar – en met overheden, organisaties en bedrijven uit de regio – in contact.

Meer over zzpnobboost

Wil je jouw huidige of potentiële werknemers opleiden voor werk binnen jouw organisatie? Of heb je vacatures die je maar moeilijk vervuld krijgt? Door personeel op te leiden creëer je de perfecte kandidaat voor een functie. Het Leerwerkpunt is hét centrale punt voor al jouw vraagstukken met betrekking tot scholing en ontwikkeling.

Meer over het Leerwerkpunt

Talent uit Noordoost-Brabant brengt ondernemers en werkgevers razendsnel én kosteloos in contact met gemotiveerde mensen die staan te popelen om aan de slag te gaan. Misschien wel binnen jouw organisatie. Een talent is bij Talent uit Noordoost-Brabant bovendien meer dan alleen een cv: onze kandidaten presenteren zich in beeld en geluid.

Meer over Talent uit Noordoost-Brabant

Het Regionaal Mobiliteitsteam (RMT) Noordoost-Brabant helpt inwoners en bedrijven in Noordoost-Brabant met vragen over werk. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan of (tijdelijk) extra handjes nodig hebt: wij bieden jou de extra ondersteuning waar jij behoefte aan hebt.

Meer informatie over het RMT Noordoost-Brabant

Ben jij een werkgever met meerdere vestigingen in minimaal 4 arbeidsmarktregio's? Ook dan is het WSP er voor je. Vanuit het Landelijk Werkgeversservicepunt Gemeenten helpen we je verder met jouw personele vraagstukken.

Meer informatie over het Landelijk Werkgeversservicepunt Gemeenten

Graag advies?
We helpen je graag!

Bel (085) 13 04 062

Of laat je gegevens achter en dan nemen we contact met je op.

Top