WSPNOB

Leerlijn Groen: Leren in de Praktijk

  • Oplossing personeelstekort groensector

  • Maatwerk voor deelnemers en werkgevers

  • Gemotiveerde kandidaten

  • Begeleiding door jobcoach van het WSP

  • Werken met behoud van uitkering of vanuit een detacherings- of arbeidsovereenkomst

 

 

Als werkgever zelf sturen in wat u graag wilt dat een werknemer bij u leert en gaat doen? Dat kan met Lerend Werken van het WSP Noordoost-Brabant.

Het WSP Noordoost-Brabant faciliteert werkgevers bij hun zoektocht naar goed personeel. Wij leveren kandidaten aan, ondersteunen bij het praktisch opleiden en dragen zo bij aan een duurzame oplossing voor uw personeelstekort.

Waarom is de Leerlijn Groen voor u interessant?
Omdat er op dit moment ongelooflijk veel vacatures zijn bij werkgevers in de groensector. Omdat er wel mensen beschikbaar zijn, maar die kunnen (nog) niet voldoen aan úw vraag. Met de leerlijn Groen gaan we samen uw vraag invullen. Leren in de praktijk met de Leerlijn Groen is echt maatwerk! Uw wensen vormen de basis, de werkzoekende gaat vervolgens praktisch leren bij u op de werkvloer.

Praktijkverklaring
De kandidaten ontvangen via deze leerlijn een Praktijkverklaring. Deze biedt de kandidaat mooie kansen voor de toekomst. Het is voor de opgeleide deelnemer een erkende verklaring waar hij de rest van zijn werkzame leven voordeel van heeft. Meer informatie over het traject Leerlijnen leest u in de folder Praktijkverklaring helpt werkgevers aan personeel op maat.


Vragen
Heeft u vragen over de inzet van laaggeschoolden in uw organisatie of over de inhoud van het project ‘Lerend Werken’? Neem dan contact op met Mariska van den Berg. Zij beantwoordt graag uw vragen of brengt u in contact met de juiste collega van het WSP Noordoost-Brabant.

 

 

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.