WSPNOB

Nieuws

60 werkgevers maken kennis met PraktijkOnderwijs bij Elde College

WSP NOB organiseerde in samenwerking met het Elde College een ontbijtbijeenkomst op 25 januari. Deze werd zeer druk bezocht door dik 60 werkgevers uit de regio.

Fantastisch om te zien hoe werkgevers hier de mogelijkheden van de ‘talenten’ van het PRO onderwijs ontdekten. Voor stageplaatsen, werkervaringsplekken en betaalde banen.

Na de aftrap van Wethouder Menno Roozendaal van gemeente Meierijstad volgde informatie over (nieuwe) wet- en regelgeving en financiële voordelen voor werkgevers.  Praktijkervaringen van (ex)leerlingen, maar ook van werkgever Jansen & Jansen uit Schijndel zorgden voor concrete verhalen én vragen van de aanwezigen. Jan Kloks, Teamleider praktijkonderwijs van het Elde College, sloot de bijeenkomst af met de wens dit contact warm te houden en de goede contacten te behouden tussen werkgevers en de stage/baan-coördinatoren.

De positieve ervaring met deze leerlingen is goed gestart met het door hun fantastisch verzorgde ontbijt. En diegene die nog niet genoeg gehoord hadden, konden nog aan een rondleiding door de school deelnemen. Een mooie en succesvolle ontvangst om op terug te kijken!

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.