WSPNOB

Nieuws

Al 40 plaatsingen via Sectorplan Noordoost-Brabant

Eind 2016 lanceerde AgriFood Capital het Sectorplan Noordoost-Brabant. De teller staat inmiddels op veertig omscholingstrajecten.Het gaat om omscholingen in of naar verschillende sectoren waaronder Metaal, Logistiek, ICT, Zorg en Techniek.

Hiermee laat het Sectorplan zien een beproefd traject te zijn om werkzoekenden via subsidiemogelijkheden naar een passende baan te helpen. Arbeidsmarktprofessionals én de kandidaten zijn enthousiast en de regio vaart er wel bij.

Waarom het Sectorplan?

Het Sectorplan is er om de mobiliteit op de arbeidsmarkt in Noordoost-Brabant te verbeteren. Via middelen zoals coaching, bijscholing en omscholing kunnen mensen makkelijker van werk naar werk. Bijvoorbeeld in een kansrijkere sector. Of komen werkzoekenden sneller aan een baan. Het sectorplan helpt vraag naar en aanbod van goed geschoold personeel beter op elkaar aan te laten sluiten.

Bent u werkgever en wilt u een werknemer helpen?

Ga naar www.sectorplan-nob.nl voor de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.