Gratis loopbaanadvies en opleidingen voor jouw werknemers via Brabant Leert

Als werkgever is het jouw verantwoordelijkheid om actief na te denken over de toekomst van je medewerkers. Dat is altijd al zo, maar in deze crisis geldt dat misschien wel extra. Maar waar moet je beginnen? Brabant Leert helpt je op weg door je te ondersteunen in de ontwikkeling van je medewerkers. Naast informatie over de verschillende groeisectoren in Brabant, biedt dit platform ook gratis opleidingen en loopbaanadvies. Meer weten? Lees snel verder!

 

Over Brabant Leert

Brabant Leert helpt alle werkende Brabanders die zich willen laten om- of bijscholen met informatie, een groot aanbod van (online) scholing en het geven van persoonlijk advies en begeleiding. Het platform geeft direct toegang tot cursussen, trainingen en opleidingen voor alle inwoners van de provincie Noord-Brabant. Deze worden aangeboden door online scholingsaanbieders, brancheorganisaties, de Brabantse ROC’s, hogescholen en in de toekomst ook de universiteiten.

 

Gratis leeraanbod en loopbaanadvies

Met gratis leeraanbod en loopbaanadvies helpen we veel medewerkers in Brabant. Ook kun je als werkgever met een opleidingsbehoefte, zelf subsidie aanvragen. Zo help je niet alleen je medewerkers vooruit, maar ook je eigen bedrijf. Het ontwikkelen van je medewerkers heeft namelijk een positief effect op de ontwikkeling en groei van je eigen bedrijf. Grijp die kans!

 

Informeer je medewerkers

Speciaal voor de groeisectoren in Brabant, biedt Brabant Leert een uitgebreid aanbod kwalitatieve opleidingen van zowel de regionale MBO’s als commerciële opleiders. Mede door de subsidie van NL Leert Door, kunnen we een groot deel daarvan gratis aanbieden. Bekijk het aanbod en informeer vooral ook werknemers over deze mogelijkheid!

 

Loopbaanadvies voor groeisectoren

De arbiedsmarkt verandert. Werkzaamheden in bepaalde sectoren veranderen of verdwijnen. In andere sectoren wordt juist een sterke groei verwacht. Als werkgever wil je medewerkers hier zo goed mogelijk op voorbereiden, maar is het nog niet zo makkelijk om hier een actieve en juiste rol in te nemen. Hier ondersteunt Brabant Leert je graag bij, door medewerkers gratis loopbaanadvies te geven.

Wil je meer weten? Bekijk dan eens de website van Brabant Leert. Hier vind je alle informatie voor werkgevers en werkzoekenden. Let op: als werkgever kun je zelf geen werknemer aanmelden. Dit moet de werknemer zelf doen.

Top