De Online Banenmarkt Noordoost-Brabant in cijfers [INFOGRAPHIC]

De Online Banenmarkt Noordoost-Brabant is hét coronaproof event in de regio dat werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact brengt. Het afgelopen jaar hebben zes edities plaatsgevonden. Tijd om de balans op te maken, ofwel: wat heeft de Online Banenmarkt tot nu toe opgeleverd? Download onze infographic!

 

Over de Online Banenmarkt Noordoost-Brabant

Even een opfrisser. De Online Banenmarkt Noordoost-Brabant is een initiatief van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant. Het event wordt georganiseerd via een besloten Linkedin-groep . Op iedere eerste dinsdag van de even maanden verzamelen werkgevers en werkzoekenden zich in deze groep. Jij als werkgever kunt actuele vacatures en oproepen delen en geïnteresseerden kunnen hierop reageren. Werkzoekenden presenteren zich ook via de besloten LinkedIn-groep. Je kunt hun oproepen bekijken en eventueel direct contact opnemen.

De eerstvolgende editie van de online banenmarkt Noordoost-Brabant is op dinsdag 1 februari 2022.

Aanmelden

De cijfers

In december 2020 bestond de besloten LinkedIn-groep uit 547 leden. Eind 2021 waren dit er 1406, bijna een verdriedubbeling dus. In totaal zijn er tijdens de 6 edities van de Online Banenmarkt Noordoost-Brabant 1225 vacatures en 210 pitches van werkzoekenden gedeeld. Dit verschil onderschrijft de huidige marktsituatie: er is immers sprake van een enorme krapte en een groot personeelstekort. Het goede nieuws is dat er 196 matches zijn gemaakt. 196 werkgevers en werkzoekenden hebben elkaar gevonden dankzij de Online Banenmarkt Noordoost-Brabant. Een resultaat om trots op te zijn!

 

Infographic downloaden

Om de resultaten van de afgelopen edities overzichtelijk in beeld te brengen, hebben we een infographic ontwikkeld, waarin je alle cijfers terugvindt. Klik op onderstaande afbeelding om naar een vergrote versie van de infographic te gaan (die je ook kunt downloaden!).

De eerstvolgende editie van de online banenmarkt Noordoost-Brabant is op dinsdag 1 februari 2022.

Aanmelden

 

Top