WSPNOB

Nieuws

Enquête Talentontwikkeling van de ZZP’er

Het gaat beter met de economie, maar nog niet voor iedereen. Daarom hebben het WSP en Agrifood Capital  een projectplan opgesteld om de positie van de ZZP’er in de regio te verbeteren.

In samenwerking met partijen als Ondernemerslift+ en de Verenging voor ZZP’ers, kijken ze wat nodig is om de ZZP’ers die extra support nodig hebben daarin op een aantal manieren bij te staan. We willen die ZZP’ers bereiken en daadwerkelijk ondersteunen. In dit verband worden ZZP’ers gevraagd om mee te werken aan een enquête om beter inzicht te krijgen in de behoeften.

Doe mee of deel de enquête als u een ZZP’er bent of kent. Invullen kan tot 20 mei a.s.

Met de uitkomsten van de enquête en de overige onderzoeksresultaten kunnen gerichte nieuwe initiatieven en tools ontwikkeld worden die bijdragen aan een sterkere positie van ZZP’ers in een toekomstbestendige arbeidsmarkt in Noordoost-Brabant waarin iedereen die wil en kan werken aan de slag is.

Lees hier meer over Talentontwikkeling van de ZZP’er

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.