WSPNOB

Nieuws

Geslaagde Open Dag

De eerste open dag van GWDB/Verkeersschool Kees van Iersel/WSP Noordoost-Brabant was op donderdag 14 Juni 2018 en is geslaagd. Zij staken samen met vele vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven de handen uit de mouwen voor dit nieuwe initiatief om werkgevers en werknemers met elkaar in contact te brengen.

Het WSP Noordoost-Brabant omarmt dit soort ideeën omdat we graag samen met werkgevers de krapte op de arbeidsmarkt te lijf gaan. Zo’n 60 werkzoekenden hebben deze middag presentaties bijgewoond en zijn gesprekken met werkgevers aangegaan. De eerste vervolgafspraken staan gepland wat wijst op een positieve navolging. Opvallend was het grote aantal statushouders dat erg gemotiveerd is om een baan te vinden. Zij waren ook zeker bereid om hiervoor een opleiding te volgen.

Zeker goed dus om hier tijd en energie in te stoppen!
Een personeelstekort kan opgelost worden door verschillende doelgroepen hierin te betrekken. Onder andere die van vergunninghouders maar ook jongeren of juist oudere werkzoekenden. Op onze site leest u meer over de verschillende projecten van het WSP Noordoost-Brabant, waaronder Screening & Matching vergunninghouders, Lerend Werken, Regionale aanpak oudere werkzoekenden en Talentontwikkeling van de ZZP-er.

Wilt u direct een goed beeld van gemotiveerde en beschikbare talenten? Kijk dan eens op www.talentuitnoordoostbrabant.nl.

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.