WSPNOB

Nieuws

Hét event voor zzp’ers in Noordoost-Brabant

Op 12 september vindt de tweede editie van het zzp BOOST-event plaats bij de Noordkade in Veghel. Vorig jaar kwamen er maar liefst 280 zzp’ers uit de regio Noordoost-Brabant naar dit unieke en gratis event. Ook dit jaar belooft het een groot succes te worden vol inspirerende sprekers, informatieve workshops, laagdrempelige inspiratietafels en gezellige Brabantse netwerkmomenten!

In opdracht van de arbeidsmarktregio organiseert het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant dit event speciaal voor de lokale zelfstandige ondernemer. Als zzp’er kan je niet overal goed in zijn. Werkinhoudelijk ben je een kei, maar weet je bijvoorbeeld ook hoe je jezelf moet verkopen? Of hoe jij je administratie op orde houdt? Het doel van deze bijeenkomst is zzp’ers te bij te praten en te adviseren over aanvullende taken die bij het zzp-schap horen. Hun vaardigheden krijgen een boost door de verschillende workshops die er gegeven worden. Door deel te nemen krijgen de zzp’ers meer contacten én opdrachten in de regio.

Om half 2 openen Wilma van Dartel en Hans van Breukelen het event. Hierna zullen er twee workshoprondes plaatsvinden. Deelnemende zzp’ers hebben de keuze uit meer dan 10 workshops met de meest uiteenlopende thema’s. Zo kunnen ze bijvoorbeeld deelnemen aan een workshop die gaat over veilig ondernemen, het maken van een comeback, website optimalisatie of social selling op social media. Na de afsluiting rond half 5 zal er een aansluitende netwerkborrel zijn.

Interesse? Meld je dan snel hier aan! Wil je meer weten over het zzp BOOST-event? Kijk dan eens hier.

 

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.