WSPNOB

Nieuws

Subsidie voor leren en ontwikkelen in het MKB

Vanaf maart volgend jaar kunnen MKB-bedrijven een subsidie krijgen om hun werknemers te laten leren en zichzelf verder te ontwikkelen. Ook grotere bedrijven uit de horeca, landbouw en recreatiesector kunnen een aanvraag voor de subsidie indienen. Dat schreven minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en minister van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap vorige maand aan de Tweede Kamer.

Het kabinet trekt maar liefst €48 miljoen uit voor deze Stimuleringsregeling Leren en Ontwikkelen in MKB-ondernemingen (SLIM). Bedrijven kunnen het budget bijvoorbeeld inzetten om een leerrijke omgeving binnen hun bedrijf te versterken, om werknemers met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt een beroepsopleiding op maat te laten doen of om vaardigheden van medewerkers up to date te houden.

Begin 2020 geven we u in onze nieuwsbrief meer informatie over het aanvraagproces van de SLIM-regeling. Onderaan deze pagina kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Benieuwd naar de subsidies waar u nog meer recht op heeft? Wij hebben de subsidies voor u op een rij gezet.

 

 

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.