WSPNOB

Nieuws

Talent Event in Oss, Den Bosch en Boxtel

Op 27 november organiseert het WSP Noordoost-Brabant, voor het tweede jaar op rij, het Talent Event in Oss. Vorig jaar ontvingen we zo’n 200 bezoekers op het Talent Event. Dit jaar willen we dat succes gaan evenaren! Ook in Den Bosch en Boxtel staat een Talent Event gepland.

Werkzoekende ontdekken (verborgen) talent
Tijdens het Talent Event komen vraag en aanbod samen. Werkgevers uit verschillende branches presenteren zich met een challenge. Zo krijgen bezoekers de kans om iemand te fouilleren, een (mini)vrachtwagen door een parcours te leiden of hun groene vingers te testen. Werkzoekenden kunnen in gesprek gaan met de werkgevers. Over vacatures of leerwerktrajecten die goed zouden passen bijvoorbeeld. Een andere werkrichting kan namelijk wel eens een mooie, nieuwe kans betekenen!

Kandidaten met een persoonlijke video
Tijdens het event  kunnen werkzoekenden zich aanmelden om gratis een persoonlijke video te laten opnemen van zichzelf (ter waarde van € 250,-). Die kunnen ze heel handig inzetten bij sollicitaties. Een werkgever heeft zo direct een goed beeld van een kandidaat. Deze video’s vindt u op www.talentuitnoordoostbrabant.nl. Op deze website kunnen werkgevers (kosteloos) op zoek naar kandidaten voor hun vacatures. Dankzij de videopresentaties krijgen zij meteen beeld en geluid bij een kandidaat. En beeld zegt nou eenmaal meer dan 1000 woorden.

Meld u aan en ontmoet nieuw talent!
Op het Talent Event in Den Bosch (4 maart 2020) en Boxtel (datum volgt) zijn nog een aantal plekken vrij voor werkgevers. Wilt u ook nieuw talent ontdekken? Verzin een leuke challenge en meld u aan via info@wspnob.nl.

 

 

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.