Nieuw aanvraagtijdvak voor SLIM-regeling geopend

vrouw, bloemen, tuinbouw

De SLIM-regeling is uitgebreid. Sinds 1 april is een extra aanvraagtijdvak voor samenwerkingsverbanden en voor grootbedrijven in de sectoren horeca, landbouw en recreatie geopend.

SLIM-regeling

Ondernemers kunnen via de SLIM-regeling subsidie aanvragen voor initiatieven op gebied van leven lang ontwikkelen. Denk daarbij aan loopbaanadviezen en opleidingen voor medewerkers. In deze onzekere tijd van corona is dit thema actueler dan ooit.

Nieuw tijdvak

Het nieuwe tijdvak is er voor samenwerkingsverbanden (bestaande uit minimaal twee MKB-ondernemers) en voor grootbedrijven in de sectoren horeca, landbouw en recreatie. Hier vind je een overzicht van de aanvraagcriteria. Kom je in aanmerking? Dan kun je tot en met 30 juni aanstaande 17:00 uur de SLIM-regeling aanvragen.

 


Heb je een vraag over werving en selectie? Het opleiden van personeel? Subsidies? Sociaal ondernemen? Of wil je gewoon even sparren? Met welk personele vraagstuk je ook zit: een deskundige accountmanager van het WSP helpt je in een persoonlijk gesprek verder. Onze helpdesk is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur via het telefoonnummer 085-1304062.

Neem contact op

Top