Nieuwe Sociaal Werkt! – Podcastaflevering over inclusieve vacatureteksten schrijven

Het tweede seizoen van Sociaal Werkt! – dé podcast van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant – is van start. Met deze podcast informeren en inspireren we werkgevers om aan de slag te gaan met sociaal werkgeverschap. De eerste aflevering is in de lucht! In deze aflevering gaan we in gesprek met Anne de Jong, specialist arbeidsmarktcommunicatie, over het thema Inclusieve vacatureteksten.

 

Aflevering S2E1: Inclusieve vacatureteksten

Anne de Jong is communicatieadviseur en heeft zich gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie. Zij weet precies uit te leggen hoe jij je teksten zo optimaal mogelijk schrijft om niemand buiten te sluiten. Charity en Sanne hosten de podcast en gaan met haar in gesprek. Anne: “Bewust of onbewust kan je mensen buitensluiten met je vacatureteksten. Vanwege de huidige arbeidskrapte wil je zo veel mogelijk kandidaten aanspreken. Daarom is een inclusieve vacaturetekst zo belangrijk.” Beluister de aflevering hieronder of zoek Sociaal Werkt! op in jouw favoriete podcast-app (bijvoorbeeld in Spotify).

 

Over Sociaal Werkt! de podcast

Sociaal Werkt! is dé podcast over sociaal werkgeverschap. Met deze podcast informeren en inspireren we werkgevers om aan de slag te gaan met sociaal werkgeverschap. Met handige tips, mooie successen en eerlijke verhalen hopen we je te overtuigen óók aan de slag te gaan met sociaal ondernemen. Wil je direct op de hoogte zijn als er een nieuwe aflevering online komt? Abonneer je via je favoriete podcastapp!

Wil jij ook sociaal ondernemen en vraag je je af hoe je dat het beste kunt doen op een manier die bij jouw organisatie past? Onze accountmanagers denken graag met je mee! Stuur een mail naar info@wspnob.nl en we nemen contact met je op. 

Top