NOW-regeling: zesde aanvraagperiode geopend

NOW zesde aanvraagperiode

Intussen is alweer de zesde aanvraagperiode voor de NOW-regeling geopend. Het loket is sinds eind juli open voor aanvragen voor kwartaal drie. Tot en met 30 september kun je een aanvraag doen voor de maanden juli, augustus en september 2021. Deze zesde aanvraagperiode kent een belangrijk verschil ten opzichte van vorige periodes.

 

Wat is veranderd bij NOW 6?

Je vraagt de NOW-tegemoetkoming aan wanneer je meer dan 20% omzetverlies hebt geleden. Dit blijft ongewijzigd in de zede aanvraagperiode. Het verschil tussen de eerdere en deze aanvraagperiode zit ‘m in het maximaal op te geven percentage omzetverlies. Voorheen gold geen plafond, tijdens NOW 6 wel. Je kunt een omzetverlies tot maximaal 80% opgeven. Dat geldt ook als je meer dan 80% omzetverlies verwacht.

 

Wat moet je weten over NOW?

Wat is NOW ook alweer precies? En wie kunnen aanspraak maken op deze regeling? En hoe zit het nu met de wijziging in de zesde aanvraag periode? In onderstaande video vind je alle informatie die je moet weten over de NOW-regeling op een rijtje. Handig om even op te frissen!

 


Heb je een vraag over werving en selectie? Het opleiden van personeel? Subsidies? Sociaal ondernemen? Of wil je gewoon even sparren? Met welk personele vraagstuk je ook zit: een deskundige accountmanager van het WSP helpt je in een persoonlijk gesprek verder. Onze helpdesk is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur via het telefoonnummer 085-1304062.

Neem contact op

Top