Ondernemerslift+ ontwikkelt post corona programma ‘Future Fit’

pen, checklist, water

Heb je een bedrijf dat voor de coronacrisis gezond was en wil je deze aanpassen aan de nieuwe werkelijkheid? Dan is het Future Fit Programma interessant voor jou. Dit is een initiatief van OndernemersLift+ om ondernemers in Noordoost-Brabant te ondersteunen om door de coronacrisis te komen.

Future Fit programma

Het Future Fit programma is er voor de startende ondernemer, ondernemers die de startup fase net voorbij zijn, of ondernemers die al een aantal jaar actief zijn als mkb-er. Future Fit helpt  je om uw businessmodel aan te passen aan de veranderingen in de markt, ofwel aan de post corona situatie.

Hoe werkt het?

Het programma heeft een looptijd van 12 weken. Onder begeleiding van twee business developers werkt u in een kleine groep aan aanpassingen in jouw onderneming om toekomstbestendig te worden. Daarnaast biedt het programma één-op-één ondersteuning en volg je als deelnemer verschillende workshops.

Ben je benieuwd naar het Future Fit programma of wil je je aanmelden? Kijk dan op de website van Future Fit.

 


Heb je een vraag over werving en selectie? Het opleiden van personeel? Subsidies? Sociaal ondernemen? Of wil je gewoon even sparren? Met welk personele vraagstuk je ook zit: een deskundige accountmanager van het WSP helpt je in een persoonlijk gesprek verder. Onze helpdesk is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur via het telefoonnummer 085-1304062.

Neem contact op

Top