Regio in Beeld Noordoost-Brabant 2020: impact van COVID19 op de arbeidsmarkt [download]

regio in beeld, vrouw, kas

De coronacrisis heeft een grote impact op de arbeidsmarkt, zo ook in Noordoost-Brabant.  Er zijn bijvoorbeeld minder openstaande vacatures voor meer werkzoekenden, waardoor de arbeidsmarkt in Noordoost-Brabant – voor het eerst in lange tijd – niet langer krap is. Wat betekent dat precies? De Regio in Beeld Noordoost-Brabant 2020 analyseert de impact van het coronavirus op de arbeidsmarkt. Download ‘m hier!

Inzicht in kansen en knelpunten

Regio in Beeld geeft je per regio inzicht in de kansen en knelpunten voor werkzoekenden en werkgevers. Daarnaast geeft het informatie over beschikbare banen, vacatures en onbenut arbeidspotentieel. Met andere woorden: Regio in Beeld laat zien hoe het met je arbeidsmarktregio gesteld is. De uitgave is tot stand gekomen door een samenwerking tussen UWV, gemeenten, werkgevers- en werknemersorganisaties, onderwijsinstellingen, sector- en brancheorganisaties en overige arbeidsmarktpartijen.

De Regio in Beeld Noordoost-Brabant 2020 vindt je hier.

 


Heb je een vraag over werving en selectie? Het opleiden van personeel? Subsidies? Sociaal ondernemen? Of wil je gewoon even sparren? Met welk personele vraagstuk je ook zit: een deskundige accountmanager van het WSP helpt je in een persoonlijk gesprek verder. Onze helpdesk is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur via het telefoonnummer 085-1304062.

Neem contact op

Top