WSPNOB

Nieuws

Subsidie voor leren en ontwikkelen in het MKB

Eind vorig jaar kondigden minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en minister van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap aan dat MKB-bedrijven binnenkort een subsidie krijgen om hun werknemers te laten leren en zichzelf verder te ontwikkelen. Het gaat om de zogenaamde SLIM-regeling. Ook grotere bedrijven uit de horeca, landbouw en recreatiesector kunnen een aanvraag voor de subsidie indienen. Inmiddels is de inschrijving geopend en kunt u nog tot en met 31 maart 17.00 uur een aanvraag indienen.

Het kabinet trekt maar liefst €48 miljoen uit voor deze Stimuleringsregeling Leren en Ontwikkelen in MKB-ondernemingen (SLIM). Bedrijven kunnen het budget bijvoorbeeld inzetten om een leerrijke omgeving binnen hun bedrijf te versterken, om werknemers met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt een beroepsopleiding op maat te laten doen of om vaardigheden van medewerkers up to date te houden.

Wilt u een aanvraag voor de subsidie indienen? Registreer u dan als aanvrager en stuur de bijbehorende documenten op.

Benieuwd naar de subsidies waar u nog meer recht op heeft? Wij hebben de subsidies voor u op een rij gezet.

 

 

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.