Nieuwe aflevering Sociaal Werkt! ‘De leercultuur van Van Doren Engineers’

Het tweede seizoen van Sociaal Werkt! de podcast gaat als een speer. Met deze podcast informeren en inspireren we werkgevers om aan de slag te gaan met sociaal werkgeverschap. De derde aflevering staat online. Jos van Doren gaat in gesprek met hosts Charity en Sanne over het succes van de leercultuur bij Van Doren Engineers. Luister je mee?

 

S2E3: De leercultuur van Van Doren Engineers

Hoe cliché het ook klinkt, het is wel waarheid als een koe: leren en ontwikkelen is belangrijker dan ooit. In een tijd waar personeel vinden en behouden voor vrijwel elke werkgever moeilijk is, moet je als bedrijf op zoek gaan naar manieren om jouw personeel om te scholen, bij te scholen, te ontwikkelen en een toekomst te bieden. Bij Van Doren Engineers hebben ze dat heel goed begrepen: zo hebben ze een eigen ‘Van Doren Academy’ met talloze mogelijkheden voor ontwikkeling van eigen én potentiële werknemers. In deze aflevering vertelt Jos van Doren – eigenaar van Van Doren Engineers – alles over de leercultuur van zijn bedrijf.

Beluister de aflevering hieronder of zoek Sociaal Werkt! op in jouw favoriete podcast-app (bijvoorbeeld in Spotify).

 

Over ‘Sociaal Werkt!’ de podcast

Sociaal Werkt! is dé podcast over sociaal werkgeverschap. Met deze podcast informeren en inspireren we werkgevers om aan de slag te gaan met sociaal werkgeverschap. Met handige tips, mooie successen en eerlijke verhalen hopen we je te overtuigen óók aan de slag te gaan met sociaal ondernemen. Beluister bijvoorbeeld onze aflevering over Het belang van een sterk werkgeversmerk met Marjolein ten Hoonte of de aflevering over De Social return-aanpak van Reinier van Arkel. Wil je direct op de hoogte zijn als er een nieuwe aflevering online komt? Abonneer je via je favoriete podcastapp!

 

Wil jij ook sociaal ondernemen en vraag je je af hoe je dat het beste kunt doen op een manier die bij jouw organisatie past? Onze accountmanagers denken graag met je mee! Stuur een mail naar info@wspnob.nl en we nemen contact met je op. 

Top