WSPNOB

Nieuws

Speeddate Meierijstad groot succes!

Op vrijdag 23 juni organiseerden partners van WSP Noordoost-Brabant op het gemeentehuis van Meierijstad een speeddate voor 20 regionale uitzendbureaus en werkzoekenden. Deze speeddate, bedoeld om werkzoekenden en uitzendbureaus uit de regio met elkaar in contact te brengen, trok in totaal ruim 250 werkzoekenden.

Voorafgaand aan de speeddate werd aan de aanwezige uitzendbureaus de website Talentuitnoordoostbrabant.nl gepresenteerd. Talentuitnoordoostbrabant.nl is een initiatief van het WSP Noordoost-Brabant. De website biedt werkgevers en uitzendbureaus de mogelijkheid om zelf online naar geschikte kandidaten uit de bestanden van de partners van het WSP Noordoost-Brabant te zoeken.  De talenten presenteren zich met een kort filmpje. Zo hebben werkgevers meteen een beeld van een kandidaat en kan een kandidaat laten zien méér te zijn dan een cv. Dat dit resultaat oplevert, bleek wel; er was meteen interesse voor kandidaten van de website Talentuitnoordoostbrabant.nl!

Maar ook de speeddate zelf was een groot succes. De werkzoekenden gingen in gesprek met de verschillende uitzendbureaus en konden zich meteen aan hen presenteren.  Dit leverde mooie gesprekken én (toekomstige) matches op werk op. De uitzendbureaus waardeerden de speeddate dan ook met een dikke 8 voor de opkomst en kwaliteit van kandidaten en locatie!

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.