Terugblik Regio in Beeld 2021

Begin november heeft UWV in 35 arbeidsmarktregio’s de jaarlijkse Regio in Beeld gepresenteerd. Zo ook in de regio Noordoost-Brabant waarbij de Regio in Beeld tijdens een webinar is gepresenteerd.

 

Het webinar stond – logischerwijs – dit keer in het teken van herstel na de coronacrisis. Wat zijn hier de gevolgen van op de arbeidsmarkt? Hoe gaan we om met de toenemende krapte in bepaalde sectoren, beroepen en regio’s? Welke beroepen zijn nu juist kansrijk en welke competenties en vaardigheden zijn hiervoor nodig? Wat zijn de uitdagingen en hoe kunnen we die samen aangaan in deze turbulente arbeidsmarkt?


Webinar gemist?

  • Bekijk hier de aftermovie, een compilatie van het webinar
  • Lees hier de publicatie ‘Regio in Beeld Midden-Brabant 2021’

 

Themaweek: hoe kom ik wél aan personeel?

Heb jij als werkgever ook te maken met een presoneelskrapte? Doe dan van 10 tot en met 14 januari 2022 mee aan de ‘Themaweek: Hoe kom ik wél aan personeel?’ Tijdens deze themaweek slaan het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant, Talentvol en AANtWerk de handen ineen om jou als werkgever te laten zien dat er wél oplossingen zijn. En die oplossingen zijn dichterbij dan je denkt. In deze week verrassen we jou met interessante content en inhoudelijke sessies waarmee we jouw ogen openen. Laagdrempelig, online én praktisch.

Gratis aanmelden >>

 

Top