Terugkijktip: webinar reboarding & hybride werken

WSP webinar reboarding

Op dinsdag 22 juni 2021 vond het WSP webinar reboarding & hybride werken plaats. Expert Bea Aarnoutse, managing director van verandercommunicatie bureau PROOF en auteur van alignment 2.0, nam ons in een uur tijd mee in de stappen die nodig zijn voor succesvol hybride werken. Benieuwd naar het webinar? Bekijk ‘m hieronder!

Hybride werken en reboarding

Na bijna anderhalf jaar thuiswerken gaan we nu langzaam terug naar hybride werken of volledig werken op kantoor. Hoe begeleid je jouw medewerkers bij deze stap? Daar komt reboarding – ofwel onboarding van huidige medewerkers – om de hoek kijken. Alleen een gezamenlijke inspanning van HR, communicatie en management zorgt ervoor dat medewerkers de verandering omarmen en een actieve bijdrage leveren aan de nieuwe ambities van de organisatie.

In 6 stappen naar succesvol hybride werken

Tijdens het webinar neemt Bea je mee in organisatieveranderingen en het belang van samenwerking tussen HR, communicatie en management. Aan de hand van haar ‘happy-change-model’ laat ze zien hoe je medewerkers meeneemt in een veranderproces – bijvoorbeeld het proces van thuiswerken naar hybride werken. Bovendien geeft Bea een aantal handige tips om zelf direct mee aan de slag te gaan binnen jouw organisatie. Benieuwd naar het webinar? Bekijk ‘m hieronder!

 

 


Heb je een vraag over werving en selectie? Het opleiden van personeel? Subsidies? Sociaal ondernemen? Of wil je gewoon even sparren? Met welk personele vraagstuk je ook zit: een deskundige accountmanager van het WSP helpt je in een persoonlijk gesprek verder. Onze helpdesk is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur via het telefoonnummer 085-1304062.

Neem contact op

Top