UWV Webinar Arbeidsmarkt

webinar, vrouw, computer

De coronacrisis heeft de arbeidsmarkt in Brabant veranderd. De werkloosheid neemt toe en bedrijven staan voor zeer grote uitdagingen. Ondanks hulp van de overheid (onder andere in de vorm van de NOW), ontkomen veel bedrijven in de nabije toekomst niet aan reorganisaties. Aan de andere kant zijn er ook volop kansen. De grote vraag is: hoe gaan we samen de toekomst in?

Webinar Arbeidsmarkt

Over dit onderwerp organiseert het UWV BRABANT BREED op 30 oktober aanstaande een webinar. Bij dit webinar zijn alle relevante spelers op de Brabantse arbeidsmarkt aanwezig. Maar liefst 5 arbeidsmarktregio’s hebben de handen ineen geslagen om samen met je het gesprek aan te gaan. Praat je mee?

Datum: vrijdag 30 oktober 2020
Tijd: 14.00 uur – 16.30 uur
Locatie: online

Wilt u zeker zijn van een plaats? Meld u nu alvast aan via deze link.

 


Heb je een vraag over werving en selectie? Het opleiden van personeel? Subsidies? Sociaal ondernemen? Of wil je gewoon even sparren? Met welk personele vraagstuk je ook zit: een deskundige accountmanager van het WSP helpt je in een persoonlijk gesprek verder. Onze helpdesk is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur via het telefoonnummer 085-1304062.

Neem contact op

Top