WSPNOB

Nieuws

Geslaagde tweede editie van het Talent Event

Op 27 november organiseerde Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant de tweede editie van het Talent Event. Ruim 300 bezoekers kwamen dit jaar op het event af.

Tijdens het Talent Event kregen werkgevers en werkzoekenden de kans om op een laagdrempelige manier met elkaar kennis te maken. Er werden verschillende challenges georganiseerd door werkgevers die de werkzoekenden konden uitvoeren. Hiermee ervoeren ze in de praktijk wat verschillende banen inhouden. Daarnaast werden er verschillende workshops georganiseerd waar ze aan konden deelnemen.

Omscholing was een belangrijk thema deze dag. Linda, kandidate van het Talent Event: ‘’ik ben anders gaan kijken naar wat ik kan en wat de mogelijkheden zijn die daarbij horen’’. De kandidaten kregen de kans om hun horizon te verbreden en uit te zoeken waar hun kwaliteiten liggen. Daarnaast konden ze met de werkgevers in gesprek over passende vacatures en leerwerktrajecten. Arno, eigenaar van Spirit Solar Lighting: ‘’Dit event heeft onze verwachtingen overtroffen. We hebben mooie matches eraan overgehouden en zijn benieuwd naar het verloop hiervan!’’

Het volgende Talent Event is op woensdag 4 maart in den Bosch.

 

 

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.