WSPNOB

Nieuws

WSP brengt werkgevers en werkzoekenden samen in de eerste editie van de WSPNOB Online Banenmarkt

De coronacrisis heeft veel invloed op werkgevers en werknemers. Het ene bedrijf ligt stil, bij het andere bedrijf is het nu juist enorm druk. Dat levert personeelsoverschotten en -tekorten op. Om werkgevers en werknemers die – juist nu – op zoek zijn naar personeel of een nieuwe baan samen te brengen, organiseren wij op 1 december de WSPNOB Online Banenmarkt.

Hoe werkt het?

De WSPNOB Online Banenmarkt wordt georganiseerd via een besloten LinkedIn-groep. Werkgevers en werkzoekenden kunnen lid worden van deze groep. Op dinsdag 1 december verzamelen deze leden zich online. Werkgevers kunnen die dag actuele vacatures en oproepen delen en geïnteresseerden kunnen hier rechtstreeks op reageren. Werkzoekenden krijgen ook de kans zichzelf te presenteren door hun CV of pitch te delen om op deze manier gevonden te worden. Online, dus helemaal corona-proof!

Praktische informatie
Datum             : Dinsdag 1 december 2020
Tijd                  : 10.00 – 13.00 uur
Locatie            : Online via de LinkedIn-groep: WSPNOB Online Banenmarkt

ZOOM-sessies met werkgevers

Tijdens de WSPNOB Online Banenmarkt organiseren wij een aantal ZOOM-sessies. Per sessie komt één werkgever uit een specifieke sector aan het woord. Deze stelt zich voor, vertelt over zijn bedrijf, hoe het is om te werken in die sector en welke vacatures hij beschikbaar heeft. Werkzoekenden kunnen zich van tevoren aanmelden voor een ZOOM-sessie in een sector die hun interesse heeft. Zij kunnen tijdens deze sessie in contact komen met de betreffende werkgever, vragen stellen en zichzelf presenteren. Zo hopen we nog meer werkgevers en werkzoekenden aan elkaar te verbinden.

Aanmelden

Heeft u vacatures beschikbaar? Of bent u juist op zoek naar een nieuwe baan? En wilt u meedoen aan de WSPNOB Online Banenmarkt? Meld u dan nu aan voor de LinkedIn-groep. Meld u aan op LinkedIn en zoek in de zoekbalk op ‘WSPNOB Online Banenmarkt’ (of volg deze link). Klik vervolgens op ‘lid worden’. U krijgt binnen 24 uur bericht dat u lid bent geworden van de groep. Na de WSPNOB Online Banenmarkt zullen de vacatures en oproepen nog geruime tijd zichtbaar blijven. 

De WSPNOB Online Banenmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Noord-Brabant.

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.