WSPNOB

Nieuws

WSP organiseert opnieuw kosteloze Design Thinking Workshops voor ondernemers

Design Thinking is een methode om op een praktische en creatieve manier problemen op te lossen. Met Design Thinking helpt je jouw organisatie écht verder, met frisse ideeën en een concreet actieplan. Op 20 mei 2021 organiseren Talentvol, AANtWERK en het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant weer een kosteloze Design Thinking Workshop voor werkgevers en HR-managers in de regio.

Wat levert de online workshop je op?

  • Een concreet actieplan voor jouw bedrijf
  • Ervaringen uitwisselen met andere werkgevers & HR-managers
  • Heel veel kennis, inspiratie en creativiteit
  • Inzicht in de basisprincipes van Design Thinking

Wat doen we tijdens de workshop?

In een online workshop van 3 uur behandelen we de complexe vraagstukken van alle deelnemers van de Design Thinking Workshop. Expert Anne-Marie Sweep loodst je tijdens de workshop door alle stappen van het zogenoemde ‘design thinken’. Erg leerzaam en bovendien een mooi moment om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen met werkgevers en HR-managers uit de regio.

Praktische info en aanmelden

Data:                    20 mei van 14:00 – 17:00
Locatie:               Online, via ZOOM
Trainer:               Anne-Marie Sweep

Aanmelden doe je via dit aanmeldformulier.

Let op: er zijn slechts 7 plaatsen per workshop, dus wees er snel bij.

Kun je deze data niet maar wil je wel graag een Design Thinking Workshop bijwonen? Meld je dan toch aan via het aanmeldformulier door voor de optie ‘Ik word graag op de hoogte gehouden van nieuwe Design Thinking Workshops’ – te kiezen. Je hoort dan van ons zodra nieuwe datums bekend zijn.

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.