WSPNOB

Nieuws

WSP organiseert tweede editie van WSPNOB Online Banenmarkt

Na een succesvolle eerste editie, organiseert het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant op 2 februari opnieuw een online banenmarkt. Via een besloten LinkedIn-groep kunnen werkgevers en werkzoekenden direct met elkaar in contact komen. Bent u erbij?

Werkgevers en werkzoekenden samenbrengen

Omdat wij vanwege de coronacrisis geen ‘offline’ banenmarkt kunnen organiseren, gaan we nu online. Juist nu is zo’n banenmarkt enorm relevant, want de coronacrisis heeft veel invloed op werkgevers en werknemers. Het ene bedrijf ligt stil, bij het andere bedrijf is het nu juist enorm druk. Dat levert personeelsoverschotten en -tekorten op. Vanuit de wens om werkgevers en werknemers die op zoek zijn naar personeel of een nieuwe baan samen te brengen, is de WSPNOB Online Banenmarkt ontstaan.

De vorige editie was een groot succes. Ruim 600 deelnemers, 120 geplaatste vacatures, 65 sollicitatiegesprekken en 18 sollicitanten die écht op het punt staan om aan de slag te gaan. Erg mooi om werkgevers en werkzoekenden op deze manier aan elkaar te verbinden. En zo personeelstekorten op te lossen en mensen die al jarenlang thuis zitten zonder werk ineens perspectief op betaald werk te geven. Alvast de sfeer proeven?

Bekijk hier de aftermovie >

Hoe werkt het?

Zoals gezegd wordt de WSPNOB Online Banenmarkt wordt georganiseerd via een besloten LinkedIn-groep. Werkgevers en werkzoekenden kunnen lid worden van deze groep. Op dinsdag 2 februari verzamelen deze leden zich online. Werkgevers kunnen die dag actuele vacatures en oproepen delen en geïnteresseerden kunnen hier rechtstreeks op reageren. Werkzoekenden krijgen ook de kans zichzelf te presenteren door hun CV of pitch te delen. Online, dus helemaal corona-proof!

Datum: Dinsdag 2 februari 2021
Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Locatie: Online via de LinkedIn-groep: WSPNOB Online Banenmarkt

Aanmelden

Heeft u vacatures beschikbaar? Of bent u juist op zoek naar een nieuwe baan? En wilt u meedoen aan de WSPNOB Online Banenmarkt? Meld u dan aan door lid te worden van de besloten LinkedIn-groep. U krijgt binnen 24 uur bericht dat u lid bent geworden van de groep.

Aanmelden voor WSPNOB Online Banenmarkt >

ZOOM-sessies & kennissessies

Tegelijkertijd met de Online Banenmarkt organiseren wij ZOOM-sessies en kennissessies. Tijdens de ZOOM-sessies kunnen werkzoekenden in kleine groepen kennismaken met een werkgever, terwijl deze vertelt over de branche, het bedrijf en de vacatures. Ook is er ruimte om vragen te stellen. Naast de ZOOM-sessies organiseren we kennissessies voor werkzoekenden over de thema’s ‘Leven Lang Ontwikkelen’ en ‘Succesvol Solliciteren’. Als werkzoekende kunt u zich aanmelden voor de ZOOM- en kennissessies via onderstaande button.

Aanmelden voor ZOOM- & kennissessies >

De WSPNOB Online Banenmarkt is een initiatief van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant (WSP NOB); een samenwerkingsverband van de 16 gemeenten uit de regio, het UWV en de ontwikkelbedrijven Weener XL, WSD en IBN.

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.