WSP Podcast: Sociaal Werkt! – Aflevering 3: Intrapost

WSP Podcast- Sociaal Werkt! – Aflevering 3- Intrapost

Weer een nieuwe aflevering van Sociaal Werkt!: dé podcast van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant over sociaal werkgeverschap. Met deze podcast informeren en inspireren we werkgevers om aan de slag te gaan met sociaal werkgeverschap. Nu online: de derde aflevering van Sociaal Werkt!

Aflevering 3: Intrapost

In de derde aflevering van Sociaal Werkt! spreken we met Marcel Linders – verantwoordelijk voor personeelszaken bij Intrapost. Bij dit postbedrijf zit sociaal en maatschappelijk ondernemen diep verweven in het DNA. Zeker als het gaat om het aannemen van nieuw personeel. In deze aflevering vertelt Marcel ons er alles over!

Beluister de aflevering hieronder of zoek Sociaal Werkt! op in jouw favoriete podcast-app (bijvoorbeeld in Spotify).

Volgende aflevering van Sociaal Werkt!

Elke maand publiceren we een nieuwe podcastaflevering van Sociaal Werkt! waarin we in gesprek gaan met interessante werkgevers en experts die je alles kunnen vertellen over sociaal ondernemerschap. Met handige tips, mooie successen en eerlijke verhalen hopen we je te overtuigen óók aan de slag te gaan met sociaal ondernemen. Wil je direct op de hoogte zijn als er een nieuwe aflevering online komt? Abonneer je via je favoriete podcastapp!

Ook sociaal ondernemen?

Wil jij ook sociaal ondernemen en vraag je je af hoe je dat het beste kunt doen op een manier die bij jouw organisatie past? Onze accountmanagers denken graag met je mee! Stuur een mail naar info@wspnob.nl en we nemen contact met je op.

Top