WSP Podcast: Sociaal Werkt! – Aflevering 6: Reinier van Arkel

Na de zomerstop zijn we terug met Sociaal Werkt!: dé podcast over sociaal werkgeverschap. Met deze podcast informeren en inspireren we werkgevers om aan de slag te gaan met sociaal werkgeverschap. In aflevering 6 gaan we in gesprek met Jeroen Zonneveld, P&O adviseur bij Reinier van Arkel over Social Return.

Pssst. Heb jij je al aangemeld voor ons webinar social return? 

Meer informatie >> 

 

Aflevering 6: Reinier van Arkel

Social return is een aanpak om meer werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Overheden kunnen, bij het verstrekken van opdrachten, de opdrachtnemer stimuleren of verplichten om kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt te betrekken bij de uitvoering van de opdracht. Maar, hoe zit dit precies? Welke invulmogelijkheden zijn er? En hoe kan het jouw organisatie helpen? In deze aflevering neemt Jeroen ons mee in de Social Return-aanpak en drijfveren van Reinier van Arkel, en hoopt daarmee andere werkgevers te inspireren en informeren!

Beluister de aflevering hieronder of zoek Sociaal Werkt! op in jouw favoriete podcast-app (bijvoorbeeld in Spotify).

 

Meer weten over Social Return? Schrijf je in voor ons webinar

Op 12 oktober (16:30 – 17:30) organiseren wij een kosteloos webinar voor werkgevers en HR-managers over het thema Social Return. Joyce de Vaan – programmamanager Social Return bij Weener XL – neemt je in een klein uurtje mee in:

  • Wat is de SROI-verplichting?
  • Welke beleids- en uitvoeringsregels zijn er in de arbeidsmarktregio?
  • Welke doelgroepen tellen mee voor social return?
  • Wat zijn de invulmogelijkheden?
  • Waar kun je aankloppen voor hulp?
  • Welke rol speelt WSP daarin?

Meld je aan via onderstaand formulier!

Volgende aflevering van Sociaal Werkt!

Elke maand publiceren we een nieuwe podcastaflevering van Sociaal Werkt! waarin we in gesprek gaan met interessante werkgevers en experts die je alles kunnen vertellen over sociaal ondernemerschap. Met handige tips, mooie successen en eerlijke verhalen hopen we je te overtuigen óók aan de slag te gaan met sociaal ondernemen. Wil je direct op de hoogte zijn als er een nieuwe aflevering online komt? Abonneer je via je favoriete podcastapp!

Top