WSPNOB Online Banenmarkt

online banenmarkt

Na een succesvolle eerste editie, organiseert het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant op 2 februari opnieuw een online banenmarkt. Via een besloten LinkedIn-groep kunnen werkgevers en werkzoekenden direct met elkaar in contact komen. Ben jij erbij?

Hoe werkt het?

Zoals gezegd wordt de WSPNOB Online Banenmarkt wordt georganiseerd via een besloten LinkedIn-groep. Werkgevers en werkzoekenden kunnen lid worden van deze groep. Op dinsdag 2 februari verzamelen deze leden zich online. Werkgevers kunnen die dag actuele vacatures en oproepen delen en geïnteresseerden kunnen hier rechtstreeks op reageren. Werkzoekenden krijgen ook de kans zichzelf te presenteren door hun CV of pitch te delen. Online, dus helemaal corona-proof!

Datum: Dinsdag 2 februari 2021
Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Locatie: Online via de LinkedIn-groep: WSPNOB Online Banenmarkt

Alvast de sfeer proeven? Bekijk hier de aftermovie van de vorige editie.

Aanmelden

Heb je vacatures beschikbaar? Of ben je juist op zoek naar een nieuwe baan? En wil je meedoen aan de WSPNOB Online Banenmarkt? Meld je dan nu aan voor de LinkedIn-groep. Je krijgt binnen 24 uur bericht dat je lid bent geworden van de groep.

ZOOM-sessies & kennissessies

Tegelijkertijd met de Online Banenmarkt organiseren wij ZOOM-sessies met werkgevers. Tijdens deze sessies kunnen werkzoekenden in kleine groepen kennismaken met een werkgever, terwijl hij vertelt over de branche, het bedrijf en de vacatures. Ook is er ruimte om vragen te stellen. Naast de ZOOM-sessies organiseren we kennissessies voor werkzoekenden over de thema’s ‘Leven Lang Ontwikkelen’ en ‘Succesvol Solliciteren’. Werkzoekenden kunnen zich hiervoor aanmelden via deze link.

De WSPNOB Online Banenmarkt is een initiatief van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant (WSP NOB); een samenwerkingsverband van de 16 gemeenten uit de regio, het UWV en de ontwikkelbedrijven Weener XL, WSD en IBN.

 


Heb je een vraag over werving en selectie? Het opleiden van personeel? Subsidies? Sociaal ondernemen? Of wil je gewoon even sparren? Met welk personele vraagstuk je ook zit: een deskundige accountmanager van het WSP helpt je in een persoonlijk gesprek verder. Onze helpdesk is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur via het telefoonnummer 085-1304062.

Neem contact op

Top