Zelfstandig ondernemers opgelet: meld je aan voor het online zzp BOOST event

Ondernemen in coronatijd is niet altijd makkelijk. Sommige zzp’ers hebben er een goede boterham mee verdiend, anderen hebben juist hun businessmodel moeten omgooien. En wil je ondernemen, dan moet je blijven bewegen. Juist nu, want 2022 geeft weer veel nieuwe perspectieven en kansen op zakelijk succes! Daarom organiseert zzp NOB Boost – een initiatief van het WSP Noordoost-Brabant – op 17 februari 2022 een gratis event voor zzp’ers in Noordoost-Brabant. Boost jouw zakelijke succes en ondernemers skills en meld je nu aan!

 

Over zzp NOB Boost

In Noordoost-Brabant werken meer dan 60.000 zzp‘ers. Van kapper tot tatoeëerder, van hondenverzorger tot advocaat, ze hebben een ding gemeen:  passie voor hun vak! Maar zzp’en doen je niet alleen. Met het onafhankelijke kennisplatform zzp NOB Boost brengen wij zelfstandigen met elkaar – en met overheden, organisaties en bedrijven uit de regio – in contact. Dit doen we door het delen van kennis en het organiseren van events.

 

Het programma

Een van die events is het online zzp BOOST event op 17 februari 2022. Dit online event start om 14.00 uur met een plenaire opening door Femke van der Gouw. Zij leidt het thema ‘in beweging tijdens de coronacrisis’ in. Om 14.45 starten de workshops, waarbij je je als professional kunt inschrijven voor een sessie over online communicatie, het beïnvloeden van jouw denkwijze en een pubquiz over veilig online werken. Om 16.00 loopt het programma ten einde.

 

Aanmelden

Ben jij ondernemer in Noordoost-Brabant? Meld je dan aan voor het zzp BOOST event via de website van zzp NOB Boost.

Meld je gratis aan

Top