WSPNOB

Nieuws

Zicht op de arbeidsmarkt via online dashboard

Naast het eerste Arbeidsmarktdashboard.nl voor overheden, is er nu ook een dashboard beschikbaar voor werkgevers. Deze dashboards zijn kosteloos voor iedereen die meer wil weten over de stand van zaken en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt: regionaal, sectoraal of per beroep. Belangrijke informatie die u kunt gebruiken bij uw wervingscampagnes.

online-dashboardHet dashboard voor werkgevers biedt u o.a.:

  • Algemene arbeidsmarkttrends en -statistieken
  • Inzicht in beroepen, mobiliteit en werk
  • Informatie per beroep
    Typ bijvoorbeeld bij ‘Filter resultaten’ een beroep in zoals CNC-operator. In de onderste tabellen krijgt u dan te zien wat  voor dit beroep de vacatures en werkzoekenden zijn, de werkgevers/intermediairs, de gevraagde kenmerken en het gemiddelde  salaris.
  • Inzicht in mismatches vraag en aanbod bij het onderdeel werk
    Per beroep in een regio wordt het aantal werkzoekenden en het aantal vacatures weergegeven. Inzicht in eventuele mismatches in uw regio is in uw wervingscampagne van groot belang.
Ga er snel mee aan de slag op www.arbeidsmarktdashbord.nl.

Tweede editie van het zzp BOOST-event

In opdracht van de arbeidsmarktregio organiseert het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant weer het zzp BOOST-event! Dit event wordt gehouden op 12 September…

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.