WSPNOB

Over het WSP Noordoost-Brabant

Onder de vlag van het WSPNOB bundelen de accountmanagers van de 18 gemeenten in onze regio, UWV en SW-bedrijven (IBN, WeenerXL en WSD) hun krachten om u te ondersteunen bij werving en selectie van personeel.

Het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant (WSPNOB) is één van de uitvoeringsorganisaties van AgriFood Capital Werkt!, het arbeidsmarktprogramma van AgriFood Capital. In dit programma werken ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden samen aan een toekomstbestendige arbeidsmarkt. Eén van de belangrijkste opgaven is om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan regulier werk te helpen.

Het WSP zet zich in om u te adviseren en ondersteunen. Kosteloos en snel. Denk aan zaken op het gebied van:

  • Vaste en flexibele personeelsoplossingen
  • Leren en werken
  • Subsidieregelingen
  • Begeleiding van werk naar werk
  • Social Return
  • Informatie over sociaal ondernemen
  • Informatie over de Participatiewet

Daarbij kunnen we putten uit diverse bestanden met kandidaten: mensen die op zoek zijn naar een nieuwe, reguliere baan, maar ook schoolverlaters, mensen met een bijstandsuitkering en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Op zoek naar personeel?

Bent u voor een korte of langere tijd op zoek naar personeel? Wij brengen u graag in contact met geschikte kandidaten uit ons gezamenlijke bestand. Het WSP Noordoost-Brabant neemt de werving en selectie voor u uit handen en selecteert de best passende kandidaten. Daarbij adviseren we u graag over mogelijke financiële voordelen. Ook kunnen we ervoor zorgen dat kandidaten eventueel nog een tijdje worden begeleid op de werkvloer.

Lees meer over onze diensten >

Sociaal ondernemen

Wilt u iets betekenen voor mensen die normaal niet zo makkelijk aan een baan komen? Dat kan. Door sociaal te ondernemen biedt u hen niet alleen financiële onafhankelijkheid, maar ook waardering en de kans zich te ontwikkelen. Want vaak zijn het zeer gemotiveerde kandidaten, die graag (weer) aan de slag willen. Sociaal ondernemen geeft voldoening. Aan de kandidaat, maar ook aan u als werkgever. Samen met u zetten we ons graag in om ervoor te zorgen dat iedereen die kán werken ook werk heeft.

Lees meer over sociaal ondernemen >

Partners van het WSPNOB

Lees meer over onze partners >

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per vier weken nieuws over subsidieregelingen, tips, en best-practises voor werkgevers in Noordoost-Brabant.