Brabant Leert

Als werkgever is het jouw verantwoordelijkheid om actief na te denken over de toekomst van je medewerkers. Maar waar moet je beginnen? Brabant Leert helpt je op weg door je te ondersteunen in de ontwikkeling van je medewerkers. Naast informatie over de verschillende groeisectoren in Brabant, biedt dit platform ook gratis opleidingen en loopbaanadvies. Hier vind je alle info over Brabant Leert.

 

Wat is Brabant Leert?

Brabant Leert helpt alle werkende Brabanders die zich willen laten om- of bijscholen met informatie, een groot aanbod van (online) scholing en het geven van persoonlijk advies en begeleiding. Het platform geeft direct en onbeperkt toegang tot cursussen, trainingen en opleidingen voor alle inwoners van de provincie Noord-Brabant. Deze worden aangeboden door online scholingsaanbieders, brancheorganisaties, de Brabantse ROC’s, hogescholen en in de toekomst ook de universiteiten. Het grootste deel van het aanbod is gratis met behulp van diverse regelingen waaronder NL Leert Door.

 

Hoe werkt Brabant Leert?

Via Brabant Leert kun je zowel opleidingen als loopbaanadvies aanvragen:

Opleidingen: speciaal voor de groeisectoren in Brabant, biedt Brabant Leert een uitgebreid aanbod kwalitatieve opleidingen van zowel de regionale MBO’s als commerciële opleiders. Mede door de subsidie van NL Leert Door, kunnen we een groot deel daarvan gratis aanbieden. Bekijk het aanbod en informeer vooral ook werknemers over deze mogelijkheid!

Loopbaanadvies: als werkgever wil je medewerkers zo goed mogelijk voorbereiden op de veranderende arbeidsmarkt, maar is het nog niet zo makkelijk om hier een actieve en juiste rol in te nemen. Hier ondersteunt Brabant Leert je graag bij, door medewerkers gratis loopbaanadvies te geven.

 

Aanmelden voor Brabant Leert

Wil je meer weten? Bekijk dan eens de website van Brabant Leert. Hier vind je alle informatie voor werkgevers en werkzoekenden. Let op: als werkgever kun je zelf geen werknemer aanmelden. Dit moet de werknemer zelf doen.

 


Top