Het Commanderij College gaf Jasper een kans: “Ik kwam op video beter over dan op papier”

Na drie jaar werkloosheid en een lichamelijke afkeuring voor betaald werk besloot Jasper toch te gaan solliciteren. De uitnodigingen bleven helaas uit. Tót hij samen met Talent-Uit Noordoost-Brabant zijn video-cv maakte. Daarin kon hij laten zien wie hij is en wat hij allemaal kan. Het bezorgde hem zijn huidige baan!

 

Succesverhaal van Jasper

Inmiddels is Jasper schoolassistent bij Het Commanderij College in Gemert. Zijn huidige werkgever zag de video van Jasper op de website van Talent uit Noordoost-Brabant. En deze werkgever was niet de enige: “Na het maken van mijn video-CV kreeg ik ineens uitnodigingen,” vertelt Jasper enthousiast. Benieuwd naar het verhaal van Jasper? Bekijk het het video-interview over hoe Jasper tóch aan het werk kwam:

Over Talent uit Noordoost-Brabant

Talent Uit Noordoost-Brabant is een initiatief van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant. Binnen de arbeidsmarktregio slaan wij de handen ineen met als doel gemotiveerde talenten die nu nog aan de zijlijn staan te begeleiden naar betaald werk. Onze missie is om alle beschikbare talenten uit de regio Noordoost-Brabant betrouwbaar en kosteloos inzichtelijk te maken voor werkgevers en uitzendbureaus. Daarbij geloven ze dat een talent meer is dan alleen een cv. Daarom presenteren talenten zich in beeld en geluid. Juist in die korte videopresentatie zit de kracht van het platform: in een mum van tijd heeft de werkgever, een heldere en complete eerste indruk van een kandidaat. Uiteraard is (en blijft) onze dienstverlening kosteloos, zowel voor de talenten als voor werkgevers. 

Naar Talent uit Noordoost-Brabant

 

Top